Gebakken fetakaas



Dit heb je nodig

1 pak feta kaas of herderskaas
Paneermeel
2 eiren, geklopt met wat zout en peper
Margarine of boter om in de bakken
Verse peterselie, heel fijn gehakt
En zo maak je het

Snijd de fetakaas in de lengte in niet te dunne repen.
Wentel de repen door het losgeklopte ei. Leg ze in het paneermeel en wentel ze erdoor zodat ze geheel gepaneerd zijn. Vervolgens deze handelingen 1 x herhalen. Klop zachtjes het overtollige paneermeel er af.
Bak de repen fetakaas in de hete margarine of boter goudgeel. Leg ze in een vergiet, bekleed met keukenpapier, zodatovertollig braadvet kan afdruipen.

Leg de repen kaas op een voorverwarmd schaaltje, strooi en de gehakte peterselie over en serveer meteen.

Ook lekker met een paar druppels vers citroensap er over heen

Reacties

Populaire berichten