WILDE RIJST & NECTARINESALADE
Voor een pot van 1 l., 10 min bereidingstijd
DIT HEB JE NODIG
100 gr. gekookte wilde rijst, gekookt in water met wat zout en peper (van 40 gr. ongekookte wilde rijst,)
Peper
zout
85 gr. sugarsnaps, afgehaald en in driƫn
1 kl. nectarine, zonder pit en in stukjes gesneden
2 - 3 el. balsamicovinaigrette
30 gr. blauwe kaas, verbrokkeld, bijv. Gorgonzola, zoet of pikant
30 gr. rucola
EN ZO MAAK JE HET
Vul de pot laag voor laag met de ingrediƫnten
Kook de rijst in ca. 40 min. gaar, giet zo nodig af en laat afkoelen
Schep de vinaigrette in een glazen pot van 1 l.
Voeg de sugarsnaps toe, gevolgd door de rijst, de nectrarine, de blauwe kaas en de rucola.
Sluit de pot goed af
DIT HEB JE NODIG
100 gr. gekookte wilde rijst, gekookt in water met wat zout en peper (van 40 gr. ongekookte wilde rijst,)
Peper
zout
85 gr. sugarsnaps, afgehaald en in driƫn
1 kl. nectarine, zonder pit en in stukjes gesneden
2 - 3 el. balsamicovinaigrette
30 gr. blauwe kaas, verbrokkeld, bijv. Gorgonzola, zoet of pikant
30 gr. rucola
EN ZO MAAK JE HET
Vul de pot laag voor laag met de ingrediƫnten
Kook de rijst in ca. 40 min. gaar, giet zo nodig af en laat afkoelen
Schep de vinaigrette in een glazen pot van 1 l.
Voeg de sugarsnaps toe, gevolgd door de rijst, de nectrarine, de blauwe kaas en de rucola.
Sluit de pot goed af
Reacties
Een reactie posten