WILDE RIJST & NECTARINESALADE

Voor een pot van 1 l., 10 min bereidingstijd

DIT HEB JE NODIG

100 gr. gekookte wilde rijst, gekookt in water met wat zout en peper (van 40 gr. ongekookte wilde rijst,)
Peper
zout
85 gr. sugarsnaps, afgehaald en in driƫn
1 kl. nectarine, zonder pit en in stukjes gesneden
2 - 3 el. balsamicovinaigrette
30 gr. blauwe kaas, verbrokkeld, bijv. Gorgonzola, zoet of pikant
30 gr. rucola

EN ZO MAAK JE HET
Vul de pot laag voor laag met de ingrediƫnten

Kook de rijst in ca. 40 min. gaar, giet zo nodig af en laat afkoelen
Schep de vinaigrette in een glazen pot van 1 l.
Voeg de sugarsnaps toe, gevolgd door de rijst, de nectrarine, de blauwe kaas en de rucola.
Sluit de pot goed af



Reacties

Populaire berichten