KIP-KERRIESALADE
Voor een pot van 1 l., bereidingstijd 15 min
DIT HEB JE NODIG
75 gr. gare kipfilet, zonder vel, in stukjes gescheurd
100 gr. gare zilvervliesrijst (= 40 gr. ongekookte zilvervliesrijst) met peper en zout
20gr. eikenbladsla, in stukjes
1 stengel bleekselderij in dunne boogjes
2 รก 3 el. romige dressing, vermengd met 1 tl. mangochutney en 1/2 tl. kerriepoeder
10 gr. korianderblaadjes
Handje vol amandelen, grof gehakt
EN ZO MAAK JE HET
Schep de dressing in een glazen pot van 1 l.
Voeg de bleekselderij toe, gevolgd door de zilvervliesrijst, de kip,sla,koriander en als laatste de amandelen
Sluit de pot goed af.
DIT HEB JE NODIG
75 gr. gare kipfilet, zonder vel, in stukjes gescheurd
100 gr. gare zilvervliesrijst (= 40 gr. ongekookte zilvervliesrijst) met peper en zout
20gr. eikenbladsla, in stukjes
1 stengel bleekselderij in dunne boogjes
2 รก 3 el. romige dressing, vermengd met 1 tl. mangochutney en 1/2 tl. kerriepoeder
10 gr. korianderblaadjes
Handje vol amandelen, grof gehakt
EN ZO MAAK JE HET
Schep de dressing in een glazen pot van 1 l.
Voeg de bleekselderij toe, gevolgd door de zilvervliesrijst, de kip,sla,koriander en als laatste de amandelen
Sluit de pot goed af.
Reacties
Een reactie posten