GRIEKSE SALADE IN DE POT
Voor een pot van 1 l. inhoud - 10 min. bereidingstijd
DIT HEB JE NODIG
85 gr. kikkerwten ,liefst zelf gekookt, anders uit een pot
85 gr. kerstomaatjes, gehalveerd
85 gr. komkommer, zaadlijsten verwijderd en uin blokjes gesneden
50 gr. kalamataolijven, zonder puit
35 gr. fetakaas, verbrokkeld
75 gr. miniromasla, in stukjes
1/2 kleine rode ui, in heel dunne plakjes
2 - 3 el. rode - wijn vinaigrette met extra 1/2 tl. gedroogde oregano erdoor
EN ZO MAAK JE HET
Vul de pot laag voor laag met de ingrediƫnten
Schep de vinaigrette in een glazen pot van 1 l. Doe de rode ui erbij, dan de kikkererwten, tomaten, komkommer, olijven, feta en de sla. Sluit de pot goed af
TIP - belangrijk
Kikkerwrwten uit de pot eerst in een vergiet doen en goed uit laten lekken en kort onder koud kraanwater afspoelen. Water goed laten afdruppelen
DIT HEB JE NODIG
85 gr. kikkerwten ,liefst zelf gekookt, anders uit een pot
85 gr. kerstomaatjes, gehalveerd
85 gr. komkommer, zaadlijsten verwijderd en uin blokjes gesneden
50 gr. kalamataolijven, zonder puit
35 gr. fetakaas, verbrokkeld
75 gr. miniromasla, in stukjes
1/2 kleine rode ui, in heel dunne plakjes
2 - 3 el. rode - wijn vinaigrette met extra 1/2 tl. gedroogde oregano erdoor
EN ZO MAAK JE HET
Vul de pot laag voor laag met de ingrediƫnten
Schep de vinaigrette in een glazen pot van 1 l. Doe de rode ui erbij, dan de kikkererwten, tomaten, komkommer, olijven, feta en de sla. Sluit de pot goed af
TIP - belangrijk
Kikkerwrwten uit de pot eerst in een vergiet doen en goed uit laten lekken en kort onder koud kraanwater afspoelen. Water goed laten afdruppelen
Reacties
Een reactie posten