Pinchos
Dit heb je nodig
2 - 3 el. olijfolie
2 uitgeperste teentjes knoflook
1 el. citroensap
1/2 tl. komijnpoeder
1/2 tl. cayennepeper
300 gr. mager lamsvlees (of varkensfricandeau) in 15 cm. lange reepjes
Zout
10 houten spiesjes, in water geweekt
En zo maak je het
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Meng de olie, de knoflook,het citroensap,de komijn en de cayennepeper
en bestrijk hiermee het vlees.
Steek telkens een reepje vlees zigzag aan een spiesje.
Rooster de spiesjes onder de grill in 5min. om en om mooi bruin en gaar.
Bestrooi de spiesjes na het grillen met zout
2 - 3 el. olijfolie
2 uitgeperste teentjes knoflook
1 el. citroensap
1/2 tl. komijnpoeder
1/2 tl. cayennepeper
300 gr. mager lamsvlees (of varkensfricandeau) in 15 cm. lange reepjes
Zout
10 houten spiesjes, in water geweekt
En zo maak je het
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Meng de olie, de knoflook,het citroensap,de komijn en de cayennepeper
en bestrijk hiermee het vlees.
Steek telkens een reepje vlees zigzag aan een spiesje.
Rooster de spiesjes onder de grill in 5min. om en om mooi bruin en gaar.
Bestrooi de spiesjes na het grillen met zout
Reacties
Een reactie posten