SALSA VAN TOMAAT EN GARNALEN
Salsa van tomaat met salade en garnaaltjes
10 personen

Dit heb je nodig
4 mooie rijpe (Roma) tomaten
1 dl. goede EV olijfolie
Zout & Peper
200 gr. Hollandse garnalensalade (supermarkt)
50 gr. Hollandse garnalen
En zo maak je het
Snij en kruisje op de tomaat en dompel deze enkele tellen in kokend water
Haal de tomaat uit het water en spoel af met goed koud water
Verwijder het velletje en de pitten / zaadlijsten
Maak de salsa: snijd de tomaat in kleine blokjes en voeg olijfolie, zout en peper toe
Vul glaasjes of kleine wekpotjes voor 1/3 met de tomatensalsa
Daarop 2 lepels garnalensalade scheppen
Decoreer met de Hollandse garnalen
10 personen

Dit heb je nodig
4 mooie rijpe (Roma) tomaten
1 dl. goede EV olijfolie
Zout & Peper
200 gr. Hollandse garnalensalade (supermarkt)
50 gr. Hollandse garnalen
En zo maak je het
Snij en kruisje op de tomaat en dompel deze enkele tellen in kokend water
Haal de tomaat uit het water en spoel af met goed koud water
Verwijder het velletje en de pitten / zaadlijsten
Maak de salsa: snijd de tomaat in kleine blokjes en voeg olijfolie, zout en peper toe
Vul glaasjes of kleine wekpotjes voor 1/3 met de tomatensalsa
Daarop 2 lepels garnalensalade scheppen
Decoreer met de Hollandse garnalen


Reacties
Een reactie posten